Over ons/Contact

Urban Classics biedt sinds de oprichting in 2005 een eindeloze variatie aan producten. Het is edgy, snel leverbaar en heeft eindeloze mogelijkheden voor de retailers om mee te kunnen gaan met de laatste trends.

Het moederbedrijf, TB International, voert nu meer dan 20 merken wereldwijd. Zij hanteren een NOOS systematiek, geen minimale afname en snelle levering. Dit dynamische bedrijf heeft dan ook meerdere prijzen gewonnen en wordt de afgelopen jaren al genoemd in de top 500 snelst groeiende bedrijven van Duitsland. 

Urban Classics Fashion voor B2B
In 2012 is Urban Classics Fashion, opgericht door de zussen Lucinda en Wendy Krooshof, de officiële agent van deze merken van TB International in Nederland. Het uitgebreide assortiment van t-shirts, hoodies, jacks, sweatpants en accessoires voor zowel mannen als vrouwen is uit een voorraad van meer dan 15 miljoen stuks leverbaar voor B2B.

“Je bestelt wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, zonder lange levertijd. 

Snelle mode met een muisklik in huis! Wij bieden de beste assistentie in elke fase van je bestelling.”

Wil je graag een afspraak maken of ben je benieuwd naar de nieuwste collectie, neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom of laat je gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!